Bivši trener Sarajeva preuzima Hajduk?

Jedan od kandidata

Bivši trener Sarajeva preuzima Hajduk?

Splitski Hajduk trenutno nema trenera nakon što je Slovenac Marijan Pušnik napustio klub.

Hrvatski mediji su od tog momenta počeli pisati o eventualnim nasljednicima Pušnika na klupi splitskih Bilih, a među kandidatima se nalazi i bivši trener Sarajeva Robert Jarni, koji je u prošlosti već trenirao Hajduk.

Kao mogući treneri Hajduka spominju se Ivan Katalinić, Igor Štimac pa čak i Blaž Slišković, dok su u opticaju i dva dobro poznata strana trenera.

Riječ je je o Edoardu Reyi, nekadašnjem treneru Napolija, Lazija i Torina, koji je Hajduk već trenirao u sezoni 2009/2010., te Portugalcu Marcu Silvi koji je prošle sezone vodio Olympiakos.

Hajduk nakon 17 kola zauzima treće mjesto u HNL-u sa 34 boda, 11 manje od prvoplasirane Rijeke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti