Braća Zec na korak do Nurnberga

Tvrdnje Kickera

Braća Zec na korak do Nurnberga

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Zec. te njegov mlađi brat Asim karijeru bi mogli nastaviti u Nurnbergu, javljaju njemački mediji.

Ugovor Ermina Zeca sa Genclerbirligijem nedavno je istekao, a Bugojanac je  još uvijek bez kluba, no to bi se moglo promijeniti uskoro jer kako pišu njemački mediji, Nurnberg je ozbiljno zainteresovan za usluge potencijalnog bh. reprezentativca.

Nurnberg je u prošloj sezoni napustio društvo najboljih, a cilj u novoj sezoni je ekspresan povratak u Bundesligu.

Ime Ermina Zeca našlo se na širem spisku Safeta Sušića pred Svjetsko prvenstvo u Brazilu gdje Ermin na kraju ipak nije putovao. Zecom mlađi brat Asim također bi mogao nastaviti karijeru u ovom njemačkom klubu, a nekadašnji igrač Olimpica već je odigrao jedan susret za mladi tim Nurnberga.

Inače, kako smo saznali, Asim će ukoliko potpiše ugovor s Nurnbergom, trenirati s prvim timom, a po potrebi će igrati za mladi tim ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.