Crvena zvezda nije jedina poslala ponudu Vranješu

Bh. fudbaler traži klub

Crvena zvezda nije jedina poslala ponudu Vranješu

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ definitivno će promijeniti sredinu u januarskom transfernom roku. 

Vranješ je odlučio da nakon jedne polusezone napusti Tom Tomsk koji je pred gašenjem, a iako na stolu ima konkretnu ponudu Crvene zvezde, još nije odlučio hoće li se vratiti na Marakanu.

Osim one i Ljutice Bogdana, Vranješ prema natpisima grčkih medija ima i ponudu jednog od najvećih tamošnjih klubova, a navodno je riječ o AEK-u u kojem ulogu funkcionera ima proslavljeni bh. trener Duško Bajević. 

Za očekivati je da će u narednim danima biti jasno gdje će bh. fudbaler nastaviti svoju karijeru. Ponuda svakako ne nedostaje... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi