Džeko ponovo postaje otac, nije otputovao u Genovu

Dobio dozvolu od kluba

Džeko ponovo postaje otac, nije otputovao u Genovu

U ekspediciji Rome koja se zaputila u Genovu na gostovanje kod Sampdorije nije bilo našeg Edina Džeke, prenose italijanski mediji. 

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine je, naime, dobio dozvolu od kluba da ostane do sutra uz suprugu Amru koja bi se veoma brzo trebala poroditi. 

Mala porodica proširit će se tako na petog člana. Edin i Amra imaju zajedno i djevojčicu - 1,5-godišnju Unu, a s njima živi i 14-godišnja Sofija, djevojčica iz Amrinog prvog braka. Još ranije Džeko je potvrdio da će ovaj put postati otac dječaka. 

Prema pisanju italijanskih medija, Džeko bi u Genovu trebao doputovati sutra zajedno sa vlasnikom Rome Jamesom Pallottom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi