Eibar sa igračem manje slavio kod Granade

Španska Primera

Eibar sa igračem manje slavio kod Granade

Fudbaleri Eibara slavili su danas kod Granade sa 2:1 u okviru 3. kola španske Primere. 

Ova utakmica nije tako dobro počela za goste jer su već u 32. minuti ostali sa deset fudalera. Isključen je zbog žestokog starta bio Riesgo.

Ipak, ekipu Eibara to nije obeshrabrilo pa su u 43. minuti stigli do pogotka preko Pedra Leona koji je pogodio nakon asistencije Garcije.

U nastavku meč domaći su učinili sve kako bi poravnali rezultat i u tome su na kraju uspjeli. Igrao se 76. minut kada je Kravets zatrebao mrežu gostujućeg tima i poravnao na 1:1. Ipak, to nije bio konačan rezultat meča jer je Enrich u četvrtom minutu sudijske nadoknade pogodio za veliko slavlje gostiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi