Emir Spahić u konkurenciji za najboljeg igrača 31. kola

Kapiten odličan u duelu protiv Nürnberga

Emir Spahić u konkurenciji za najboljeg igrača 31. kola

Fudbaleri Bayer Leverkusena nastavljaju borbu za četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Ekipa kapitena našeg nacionalnog tima, Emira Spahića slavila je jučer protiv Nürnberga rezultatom 4:1. 

Dva gola u trijumfu Apotekara postigao je i defanzivac ove ekipe i reprezentativac BiH, Emir Spahić. Gosti su poveli u 16. minuti prelijepim golom Spahića, a naš reprezentativac postigao je i treći gol za svoju ekipu u 80. minuti utakmice. 

Odličan nastup protiv Nürnberga nije prošao nezapaženo, pa je Spahić jedan od šest kandidata za najboljeg igrača 31. kola Bundeslige, po izboru oficijelne stranice ovog takmičenja. Osim Spahića u konkurenciji su i Ivica Olić, Martin Harnik, Leon Andreasen, Marco Reus i Vladimir Darida. 

Za kapitena našeg nacionalnog tima možete glasati na sljedećem linku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.