Fink daveći izbacio Bešića iz svlačionice

Sukob u HSV-u

Fink daveći izbacio Bešića iz svlačionice

Trener Hamburga Thorsten Fink davio je reprezentativca Bosne i Hercegovine Muhameda Bešića te ga potom izbacio iz svlačionice!

Naime, kako piše danas Sport Bild, trener njemačkog bundesligaša Hamburga Thorsten Fink daveći je izbacio iz svlačionice svog igrača i reprezentativca Bosne i Hercegovine Muhameda Bešića.

 

Bešić je prije dva dana suspendovan iz prve ekipe Hamburga, zajedno sa još dvojicom saigrača, a kao razlog se navela nedisciplina.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Međutim, njemački mediji navode da je u svlačonici HSV-a došlo do fizičkog sukoba, te da je Fink daveći izbacio Bešića, a ovaj mu je na to rekao: "Šta ti misliš ko si da me ovako izbaciš?".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.