Halihodžić: Zovu me klubovi iz Liga petice, ali...

Bh. stručnjak nakon odlaska iz Trabzonspora

Halihodžić: Zovu me klubovi iz Liga petice, ali...

Nakon svega tri mjeseca boravka u Trabzonsporu, bh. stručnjak Vahid Halihodžić u subotu je raskinuo saradnju s turskim klubom.

"Još uvijek sam u Turskoj, jer imam još jedan završi sastanak s predsjednikom Trabzonspora. Što se tiče odlaska, jednostavno više nije išlo. Želio sam odmah u prvoj sezoni napraviti velike stvari, a uprava kluba je to planirala u idućim sezonama", kazao je Halihodžić u izjavi za hrvatske medije, te se osvrnuo na naredni angažman.

"Već imam tri ponude. Zovu me sa svih strana, kako iz Liga petice, tako i iz reprezentaciji. Međutim, prvo se moram odmoriti i malo više vremena provoditi s porodicom", riječi su Halihodžića.

Trabzonspor je pod palicom Vahida Halihodžića u osam odigranih utakmica osvojio devet bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.