Howe: Divim se Terryju, ali neće doći kod nas

Howe: Divim se Terryju, ali neće doći kod nas

Edmir Škorić

Menadžer Bournemoutha Eddie Howe dematuje prelazak Johna Terryja iz Chelseaja.

Bournemouth je navodno bio opcija za Terryja, ali trener crven-crnih demantovao je to glasine.

I sam Terry je ranije odbijao mogućnost da pređe u Bournemouth, pošto želi da na kraju sezone s Chelseajem osvoji titulu. Terry je svjestan da kod Antonija Contea nema mjesta za njega, ali svjedno mu je cilj do kraja sezone biti na Stamford Bridgeu.

"Nema pregovara s Chelseajem. Divim se Johnu Terryju, veliki je nogometaš, jedan od najboljih stopera. Ipak, nije bilo rasprave niti bilo kakvog dogovora s Chelseajem", kazao je Howe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Terry je u svim takmičenjima za Chelsea odigrao 711 utakmicu, osvojio je četiri naslova Premier lige, Ligu prvaka, Evropsku ligu, pet FA kupova i tri Liga kupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi