Ljajić nije htio pjevati himnu Srbije, pa je otjeran iz reprezentacije

Ljajić nije htio pjevati himnu Srbije, pa je otjeran iz reprezentacije

Adem Ljajić je završio karijeru u reprezentaciji Srbije, pošto je selektor Siniša Mihajlović ostao dosljedan pri stavu da svi igrači moraju da pjevaju nacionalnu himnu.

Vezista Fiorentine nije želio pjevati himnu Srbije pred prijateljski susret sa Španijom, pa ga je Mihajlović udaljio iz reprezentacije, prenosi Mozzart sport.

Ljajić je Mihajloviću poručio da u njegovom ponašanju neće biti promjena, pa ga je Mihajlović poslao kući, uz ogradu da mu vrata nacionalnog tima nisu zauvjek zatvorena.

“FSS je još na promociji Siniše Mihajlovića saopštio da će mu pružiti svu podršku na putu uspostavljanja novih pravila ponašanja u A reprezentaicji, a to čini i ovom prilikom. Pjevanje nacionalne himne Srbije uoči utakmica je jedna od tačaka Sporazuma, a Ljajić je njegovim potpisom prihvatio da će se svih odredaba i pridržavati, što u suboti nije učinio”, zaključuje se u saopštenju FSS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti