Nasri: San mi je zaigrati u MLS-u

Fudbaler Manchester Cityja

Nasri: San mi je zaigrati u MLS-u

Fudbaler Manchester Cityja, Samir Nasri, u izjavi za otočke medije priznao je da mu je velika želja igrati u MLS-u. 

Bivši francuski reprezentativac želi krenuti stopama Franka Lamparda, ali na željeni odlazak morat će još malo pričekati, obzirom da mu ugovor ističe tek 2019. godine. 

"Marseille je jedino mjesto u Francuskoj gdje imam želju igrati, međutim nije realan moj povratak na Velodrome. San mi je zaigrati u MLS-u jer volim američki način života. Nije važno gdje, New York, Los Angeles, nevažno, bitno da je veliki grad. Volio bih sunčanije mjesto, ali uzet ću što se ponudi", kazao je Nasri.

Nasri u Engleskoj igra već šest godina, a najljepši period provodi upravo u Manchesteru. 

"Tokom cijele karijere nastupao sam u velikim klubovima. Marseille je bio sjajan, Arsenal također, ali nikada nisam osvojio trofej. Sa Cityjem sam to uspio već prve godine i osjetio sam veliko olakšanje. Velika je stvar osvojiti naslov prvaka, to je čisti dokaz da vam se naporan rad isplatio."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.