Novi pogodak Emira Hadžića u pobjedi Ramata

Bivši fudbaler Sarajeva

Novi pogodak Emira Hadžića u pobjedi Ramata

Izarelski Ramat HaSharon u posljednjih utakmica u izraelskoj Ligat ha’Al je bez poraza, a u posljednjem kolu ekipa za koju nastupa nekadašnji napadač Sarajeva Emir Hadžić na svom je terenu sa 2:0 savladala Maccabi Petach Tikvu.

Domaći sastav je do svoje druge ovosezonske pobjede stigao u posljednjih deset minuta utakmice. Prvo je Zandberg u 82. minuti pogodio za vodstvo od 1:0, da bi pet minuta kasnije Hadžić iz drugog pokušaja pogodio za konačnih 2:0.

Svih devet bodova, koliko je do sada osvojila Hadžićeva ekipa, osvojila je u posljednjih pet susreta (dvije pobjede i tri remija op.a), te se sada nalazi na 12. poziciji, a Hadžiću je ovo bio treći ovosezonski pogodak, pogledajte ga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.