Poznate cijene karata za meč FK Sarajevo i Levskog

Od svake ulaznice 1 KM ide pravnom timu uhapšenih navijača

Poznate cijene karata za meč FK Sarajevo i Levskog

A. Haznadarević

Uprava FK Sarajevo je objavila cijene karata za uzvratni susret drugog pretkola Evropa lige, koji bordo momčad igra protiv Levskog.

Ulaznice za uzvratni susret između FK Sarajevo i PFC Levski od utorka će biti u prodaji i moći će se kupiti u oba Fan Shop-a. Cijena ulaznice za istočnu tribinu iznosi 12 KM, kao i za navijače PFC Levski na južnoj tribini u iznosu od 12 KM.

 

Rukovodstvo kluba, uz dogovor sa navijačima, odlučilo je da cijena ulaznica za sjevernu tribinu iznosi 7 KM, s tim da od svake ulaznice 1 KM će biti namijenjena za finansiranje odbrane uhapšenih navijača, koji se trenutno nalaze u Sofiji.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.