Ramos pokupio stvari, definitivno ide iz Madrida

Napušta Real

Ramos pokupio stvari, definitivno ide iz Madrida

E. Škorić

Sve je gotovo i Sergio Ramos spreman je da napusti Real Madrid.

Ramos je danas posjetio Vadebebes, pokupio je stvari i održao govor s direktorom Angelom Sanchezom.

Stoper Reala je odlučio da ide, pošto mu klub nije želio povećati primanja na 10 miliona eura, koliko on želi da zarađuje po sezoni.

Real mu je nudio 7.5, ali Španac vjeruje da zaslužuje više od toga. 

Ramos je dao puno Realu i na osnovu toga želi da bude među najplaćenijim igračima, odmah iza Ronalda i Balea. 

Sada ostaje da vidimo hoće li neko ponuditi bar 50 miliona eura za Ramosa, jer Florentino Perez ne želi da ga pusti za neku manju cifru od navedene.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Postoje glasine da bi Ramos mogao u Manchester United u sklopu transfera Davida de Gee na Santiago Bernabeu, a i Chelsea se zanima za sjajnog stopera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.