Ranocchia na korak od Bologne

Italijan napušta Inter u januaru

Ranocchia na korak od Bologne

E. Čaušević

Fudbaler Intera Andrea Ranocchia nalazi se na izlaznim vratima klub.

Nekadašnji kapiten Intera nakon dolaska Roberta Mancinija u klub preselio se na klupu za rezervne igrače. Italijan je zatražio transfer u januaru, a najvjerovatnije će pojačati ekipi Bologne.

Bologna je poslala ponudu za posudbu za Ranocchiju, a navodno su čelnici kluba odlučili da prihvate ovu ponudu. Bologna je štopera Intera željela i ljetos, ali je on odbio tu ponudu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prema pisanju italijanskih medija Ranocchia će na posudbu do kraja sezone.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.