Redžepagić počeo pregovore o Džekinom transferu

Prema informacijama iz Turske

Redžepagić počeo pregovore o Džekinom transferu

Turski mediji su danas objavili da bi Edin Džeko od sljedeće sezone mogao nositi dres Galatasaraya. 

Da bh. reprezentativac (30) nije opravdao očekivanja u Romi znaju i ptice na grani. Doveden je Džeko iz Manchester Cityja kao veliko pojačanje u borbi za titulu, međutim osam postignutih pogodaka u protekloj sezoni s pravom je izazvalo nezadovoljstvo među čelnicima kluba i samim navijačima Rome. 

Unatoč svemu, za Džeku na tržištu interesa ne manjka. Kao zainteresovani klubovi spominju se West Ham, Liverpool, Everton, Bešiktaš, no informacije koje dolaze iz Turske nagovještavaju da je u borbi za Džekin potpis ustvari najkonkretniji Galatasaray. 

Haberler piše kako se generalni menadžer kluba Cenk Ergun sastao sa Irfanom Redžepagićem koji brine o karijeri bh. napadača, a navodno obje strane su bile zadovoljstve ishodom sastanka. Galatasaray je spreman poslati ponudu za jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Koliko u ovome svemu ima istine, vrijeme će pokazati...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi