Ronaldinho napustio Atletico, dolazi u Bocu?

Brazilac prelazi u jedan od najvećih klubova na svijetu

Ronaldinho napustio Atletico, dolazi u Bocu?

Bivši fudbaler PSG-a, Barcelone, Milana i nekada najbolji igrač na svijetu, Brazilac Ronaldinho na meti je Boce Juniors prenose argentinski mediji. 

Ronaldinhu je istekao ugovor sa Atleticom Mineirom, a klubu iz Belo Horizontea donio je i trofej Cope Libertadores. Ove sezone klub je u jako lošoj formi, Atletico se nalazi tek na desetoj poziciji, a i Ronaldinho ne igra u najboljoj formi, prije svega zbog brojnih povreda. 

Brazilac se sada dovodi u vezu sa Bocom Juniors, koju je napustio Juan Roman Riquelme, a Ronaldinho bi bio idealna zamjena za novog fudbalera Argentinos Juniorsa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.