Ružić: Bez Borca ovo ne bi bilo moguće

Bivši golman Borca potpisao za Mladost iz Lučana

Ružić: Bez Borca ovo ne bi bilo moguće

D. Vejo

Do jučer je branio boje Velikana iz Platonove te igrao protiv velikih ekipa Premijer lige BiH kao što su Sarajevo i Željezničar a od danas će braniti boje premijerligaša u Super ligi Srbije, ekipe Mladosti iz Lučana.

Riječ je Branislavu Ružiću koji je nakon što su crveno-plavi raskinuli ugovor sa njim dobio novi aganžman. Od naredne sezone, oči u oči izlazit će sa imenima kao što su Hugo Vieira, Valeri Bojinov te mnogi drugi centarfori u Srbiji. O prvim utiscima nakon promjene sredine pričao je upravo čuvar mreže.

"Da nije bilo Borca ne bih skrenuo pažnju na sebe. Pomogao mi je dosta u mojoj karijeri, bar ovoj dosadašnjoj. Nisam očekivao ovakav rasplet situacije ali to je život. Uvijek sam davao svoj maksimum na utakmicama. Međutim, okrećem se novim izazovima i duelima sa Partizanom, Vojvodinom i Crvenom zvezdom", rekao je za SportSport.ba novi golman Mladosti iz Lučana, Branislav Ružić.

Tokom minulog prvensta BiH, Ružić je bio jedan od standardnih ali isto tako i ključnih igrača Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi