"Sudija je bio naklonjen Željezničaru"

Trener Balzana tvrdi

"Sudija je bio naklonjen Željezničaru"

Oliver Spiteri, trener Balzana, nije bio zadovoljan suđenjem u susretu protiv Željezničara.

Ovaj stručnjak je na press konferenciji istakao kako je dobro skautirao Plave, ali je za poraz okrivio sudiju i smatra da je bio naklonjen Željezničaru.

"Znali smo snagu protivnika. Znali smo da su obavili dobre pripreme, znali smo sve o njima, proučavali smo njihovu igru. Ipak, smatram da je sudija bio velikodušan kod penala. Smatram da utakmica nije bila nervozna, ali je nam je on za prvih pet startova dao četiri žuta kartona", rekao je Spiteri.

Trener Balzana vjeruje kako će njegov tim ojačan ući u narednu utakmicu, koja se za 10 dana igra u Sarajevu.

"Biće teško s obzirom na na snagu protivnika, ali za sljedeću utakmicu ćemo imati 3-4 igrača više. Treba biti realistican u fudbalu, ali ćemo se i u Sarajevu boriti kao što smo to danas radili u drugom poluvremenu", istakao je Spiteri.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iako su u fudbalu čuda moguća teško da će tim s Malte savladati Želju u revanšu na Koševu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije