Šunjić na listi želja HSV-a, Stuttgarta i Freiburga
EPA

Reprezentativac BiH sve traženiji

Šunjić na listi želja HSV-a, Stuttgarta i Freiburga

Ako je vjerovati pisanjima njemačkih medija, redove ruskog prvoligaša Kubana na zimu bi mogao napustiti i bosanskohercegovački reprezentativac Toni Šunjić. 

Među zainteresovanim klubovima za usluge ovog 25-godišnjeg defanzivca su njemački bundesligaši HSV, Stuttgart i Freiburg.

"Postoji mnogo klubova koji su pokazali interes za Šunjićem, ali ako postoji interes, to ne znači da će se transfer dogoditi. Do prijelaznom roka ostala su još dva mjeseca, a mi smo otvoreni za sve razgovore", kazao je glasnogovornik Kubana, Vyacheslav Ivanov.

Šunjić je u redove Kubana dospio u ljetnom prijelaznom roku iz ukrajinske Zorye, prije koje je nosio dresove Zrinjskog i belgijskog Kortrijka. Za reprezentaciju BiH dosad je upisao 11 nastupa. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.