Sušić novi trener francuskog Eviana!

Pape ima novi klub

Sušić novi trener francuskog Eviana!

E. Škorić

Bivši selektor bh. reprezentacije Safet Sušić novi je trener francuskog drugoligaša Eviana.

Sušić je bez posla nakon što je napustio bh. reprezentaciju, s kojom je katastrofalno započeo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Nakon nekoliko mjeseci pauze, popularni Pape je pronašao klub, a radi se o drugoligašu u Francuskoj, Evianu.

Prema tvrdnjama medija u Francuskoj, on će Evian trenirati najmanje godinu dana, kojeg će pokušati da vrati u društvo najboljih klubova. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sušić bi u ponedjeljak ujutro trebao da zvanično bude predstavljen u Evianu, a u Francuskoj je trenirao Cannes. Kao igrač je Sušić ostavio dubok trag u FK Sarajevo i PSG-u, a kao trener je vodio Cannes, istanbulspor, Al-Hilal, Konyaspor, Rizespor i Ankaru...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.