Uposlenik Arsenala dao otkaz zbog sramotne izjave Wengera

Nije mogao preći preko toga

Uposlenik Arsenala dao otkaz zbog sramotne izjave Wengera

Teme:

Arsene Wengere ne briljira sa izjavama u posljednje vrijeme.

Nakon što mu je propalo nekoliko transfera te se ponovo našao na udaru kritika navijača Arsenala, Wenger je odlučio jednom prilično čudnom izjavom da se opravda.

Naime, francuski stručnjak je rekao da tim ne trošli mnogo novca na transfere jer moraju misliti i na svojih 600 uposlenika kojima se trebaju isplatiti plate svaki mjesec.

Upravo ta izjava je bila presudna da jedan od tih 600 ljudi da otkaz, a svoje pismo u kojem daje ostavku podijelio je i na društvene mreže.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Veliki sam navijač Arsenala i žao mi je, ali dajem otkaz. Uz otkazni rok moj zadnji dan bit će 9.9.2016. godine. Uživao sam raditi u klubu za koji navijam, za mene je to bilo ostvarenje sna. Međutim, odlazim zbog sramotne izjave gospodina Wengera koji je rekao da klub mora hraniti 600 gladnih usta pa nema za pojačanja. Zarađivao sam 7.20 funti na sat i radio 37,5 sati sedmično. Za to sam zaradio 270 funti svake sedmice. Godišnje je to 14.040 funti. Theo Walcott u sedam dana zaradi deset puta veći iznos nego što je moja godišnja plata. Ne želim više biti teret ovom klubu i nadam se da će mojom ostavkom gospodin Wenger sada imati dovoljno novca da kupi koje pojačanje. Sretno i nadam se da ćete mi dati dobre preporuke za sljedeći posao koji nađem. Hvala na svemu", napisao je uposlenik ovog kluba.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi