Višća ponovo pogodio i asistirao

Superliga

Višća ponovo pogodio i asistirao

M. Šljivak

Edin Višća nastavio je  sa odličnim igrama u turskoj Superligi. Njegov Buyuksehir danas je pregazio Antalyaspor rezultatom 4:0, a naš reprezentativac je zabio gol i asistirao u ovom susretu. 

Poveli su domaći u 34. minuti golom Aydina, što je bio rezultat kojim se otišlo na odmor. U nastavku još tri gola u mreži Antalye. U 56. minuti Višća asistira za Madureiru za povećanje vodstva Buyuka na 2:0. 

 

Kose je u 78. minuti utakmice trećim golom najavio katastrofu gostiju, da bi Edin Višća golom u 88. minuti postavio konačnih 4:0. 

 

Edin je odigrao fantastično svih devedeset minuta susreta.

Ermin Zec je ušao u 92. minuti utakmice u kojoj je njegov Genclerbirligi remizirao na domaćem terenu sa Sivassporom rezultatom 3:3. 

 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije