Zec bez kluba, zainteresovan turski Gaziantep

Bivši bh. reprezentativac

Zec bez kluba, zainteresovan turski Gaziantep

Bivši bh. reprezentativac Ermin Zec mogao bi završiti u turskom drugoligašu Gaziantepu, pišu tamošnji mediji. 

Zec je u potrazi za novim angažmanom nakon što mu je istekao ugovor sa Karabuksporom, a problema sa odabirom nove sredine neće imati, s obzirom da 'na stolu' već ima nekoliko ponuda.

Jedna od njih je, kako prenose turski mediji, od drugoligaša Gaziantepa koji je u potrazi za profilom igrača kakav je Zec. To znači ofanzivac koji može igrati na poziciji napadača i na krilnim pozicijama. 

Pregovori s ovim klubom traju gotovo mjesec dana, a hoće li doći do dogovora, ostaje nam da vidimo. 

Tokom karijere Zec je, pored Karabukspora, još igrao za Balikesirspor, Genclerbirligi, Rijeku, Gabalu, Šibenik i Iskru u kojoj je ujedno ponikao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi