Cedevita otpustila trojicu košarkaša

Zbog loših rezultata

Cedevita otpustila trojicu košarkaša

Edmir Škorić

Nakon serije loših rezultata, Cedevita je otpustila trojicu košarkaša.

Scotty Hopson, David Stockton i Duje Dukan mogu da potraže novi klub, mada su oni u Cedevitu pred ovu sezonu došli s etiketama velikih pojačanja.

"Moramo napraviti zaokret. Nisu samo ova trojica kriva, nego cijela momčad na čelu sa mnom", rekao je trener Veljko Mršić uoči gostovanja kod MZT-a u Skopju.

"Ovime otvaramo mogućnost da dovedemo igrače koji neće biti tako negativno iznenađenje kao ova trojica. Priznajemo da smo imali lošu selekciju, priznajemo pogrešku i moramo nešto poduzeti", rekao je predsjednik Cedevite Mladen Veber za Večernji list.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi