Domercant (15+7) u pobjedi Unicsa

Unics sve bliže poziciji 1 grupe A, VTB-a

Domercant (15+7) u pobjedi Unicsa

Još jednom pobjedom Unicsa, ovaj put u 15. kolu VTB Promo Cupa nad Krasnye Krylyjem (55:66), Domercant i suigrači sve su bliže očuvanju pozicije 1 u grupi A koja nudi odmor sve do Final Foura.  

U najnovijem uspjehu Unics je nad domaćinima dominirao još od samog početka utakmice, a njihova poznata odbrana limitirala je "krila" na samo 8 poena (8:16) u trećem periodu.

 

Domercant je u Unicsu opet bio centralna figura i sa 15 poena uz 7 skokova bio najbolji pojedinac u Pashutinovom timu. Vereemenko je uz 11 skokova dodao još i 6 poena, Jawai 10 poena.

 

U poraženom timu Hayes 10 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.