Gdje ćeš na Bosanca? Vrabac brutalno blokirao Francuza!

Spektakularan potez

Gdje ćeš na Bosanca? Vrabac brutalno blokirao Francuza!

M. Šljivak

Adin Vrabac igra zaista fantastičnu sezonu u dresu beogradskog Partizana.

Posebno su impresivne njegove partije u defanzivi, a sinoć je u polufinalnom duelu Kupa Radivoja Koraća protiv Mega Leksa imao blokadu za pamćenje.

Francuski košarkaš Alpha Kaba pokušao je spektakularno da zakuca preko bh. košarkaša, ali mu to nije pošlo za rukom.

Vrabac ga je brutalno blokirao. Hrabro je stao na put 208 centimetara visokom krilnom centru Mega Leksa, te mu je uručio rampu koju će dugo da pamti.

Zaista fantastičan potez našeg košarkaša koji iz sezone u sezonu dodatni napreduje i sigurno je da će u narednim godina od njega i seniorska reprezentacija BiH imati velike koristi pri čuvanju najboljih protivničkih igrača.

Partizan je pobijedio Megu 77:65 u polufinalnom duelu i u velikom finalu večeras ih čeka duel protiv vječitog rivala Crvene zvezde.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi