Nataša Kovačević dobila na poklon automobil

Odličan oporavak mlade košarkašice

Nataša Kovačević dobila na poklon automobil

Košarkašica Nataša Kovačević, koja je u teškoj saobraćajnoj nesreći izgubila nogu, oporavlja se odlično. 

Iako više ne može igrati košarku, mlada srbijanska košarkašica svojim pozitivnim duhom svima pokazuje kako se poslije teške nesreće može krenuti naprijed i normalno živjeti. 

Uprava KK Crvena zvezda je Nataši poklonila automobil, a Nataša je duhovito poručila građanima Beograda se malo pripaze kad je ona na ulicama glavnog grada Srbije. 

"Baš mi mnogo znači što ponovo vozim, jer nisam od septembra. Ovo mi je prvi auto, mali je, polovan, ali nema veze, jer je moj. Nisam birala boju, dobila sam srebrni Renault clio i baš je super".

"Ima automatik mijenjač što mi je bitno. Za sada ću voziti samo po Beogradu, sa tatom", rekla je NatašaKovačević  za Blic.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.