Januar: Najupečatljiviji momenti bh. sporta u 2015

Historijska godina

Januar: Najupečatljiviji momenti bh. sporta u 2015

Dž. Mrakić

Sportska 2015. godina bila je prepuna uzbuđenja za Bosnu i Hercegovinu.

Osvojili smo šest velikih medalja u olimpijskim sportovima i svjedočili smo nastupima pet naših reprezentacija u loptaškim sportovima na velikim takmičenjima.

Bilo je velikih slavlja i historijskih momenata, ali i, nažalost, bijesa, tuge, neprospavanih noći i svega ostalog što je reakcija na neuspjeh.

SportSport.ba će vas u preostalih 13 dana ove godine kroz 12 tekstova podsjetiti na tri najupečatljivija momenta bh. sporta za svaki mjesec, dok ćemo se u posljednjem, trinaestom, prisjetiti svih onih koji nisu uspjeli upasti među „top 3“, ali svakako zaslužuju da ih spomenemo.

U nastavku pogledajte koja su dešavanja u bh. sportu obilježila mjesec januar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti