Izviđač slavio u Živinicama protiv Konjuha

Gosti slavili sa 35:33

Izviđač slavio u Živinicama protiv Konjuha

E. Čaušević

Izviđač je nastavio svoju dominaciju u domaćem prvenstvu današnjom pobjedom u Živinicama protiv domaće ekipe Konjuha. Iako je Konjuh pružio dobar otpor gostima, na kraju nisu uspjeli stići do iznenađenja.

Rukometaši Izviđača slavili su danas na gostovanju protiv Konjuha (35:33) u okviru posljednjeg kola Premijer lige BiH za rukometaše.

Gosti iz Ljubuškog tokom cijele utakmice su bili u rezultatskoj prednosti, a na odmor su otišli sa dva gola prednosti (16:14). 

U drugom poluvremenu Konjuh se nekoliko puta rezultatski vraćao u utakmicu, te su rukometaši domaće ekipe svim silama pokušali da stignu do pobjede. Ipak, iskustvo Izviđača je presudilo, pa su gosti iz Ljubuškog slavili sa 35:33.

Najefikasniji u ekipi Izviđača bili su Mandić, Josip i Ante Grbavac koji su postigli po pet golova, dok se u domaćoj ekipi istakao Mihret Husić sa osam golova.

Premijer liga BiH, 30. kolo:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Konjuh - Izviđač 33:35

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi