7

Komentari (7)

dinass
Tuka preposteni nije se znao gurati,svjesno je zatvoren.Skoro sekundu je brze je trcao polufinale
VELEZ
Dao je sve od sebe, eto zbog cega. Amelu je 30 godina i ovo je sigurno mu zadnje olimpijsko finale. Svaka ti cast amele, ti si nas ponos! Jednostavno nisi imao srece, ali mi tebe volimo.
King_Kenny
...joj baksuzluka majko mila,pa sad si je nasao obnavljati...jeste u jednom momentu doslo do saplitanja,primijetio sam to,malo je falilo i da padne...kad sad nismo medalju uzeli definitivno necemo nikad...onaj sakati Poljak sto se jedva plasirao uze bronzu,eto koliko je losa utrka bila.
vanzemaljac
Idi ti i osvoji. Svi ćemo navijati.
AmarSahin
Nećemo nikad? A Mesud Pezer?
King_Kenny
@AmarSahin ...taj bi medalju mogao osvojiti samo ako bi se dodjeljivale za najvecu glavu na OI...on bi bio apsolutni pobjednik.
dinass
Kad si mangup toliki kad se vrati iz Japana reci mu to u lice.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.