11

Komentari (11)

karlhajncbrazzzo
Kakva kvota, jeste li vi normalni? Svašta, samo kvote vam se vrte u glavi. Ne navodite djecu da kockaju, taj porok opasniji je od droge jer potpuno promjeni čovjekovu psihu i ličnost, što nerjetko vodi i u samoubistvo. Pa vi sad vidite…
Soni
Sretno Amele i zahvalan sam sto ce nasa zastava da bude na listi u finalu na 800 metara i to je veliki uspjeh a sve ostalo bi bilo nazapamcen podvig.Nada umire zadnja.
elvir_86
Ssmo možeš SANJAT Amele !!!
Alsami
elvir_86
Samo REALNO kazem ... A i iskreno nemoguca misija je da bude prvi , ili da osvoji neku medalju , to je svima jasno !!! Lijep pozdtav .
RealMadrid13
Dabogda pobjedio tebi u inat, da ti zacepi ta usta negativnai jadna..
saju701
Elvire nekad je nesto ne moguce preziviti i kazu ljudi nema od njega nista a poslije kad covjek prezivi shvati da je u zivotu sve moguce tako isto je Tuka bio anonimus a sad ipak ima vrlo prepoznatljive rezultate u atletici. Zato nemoj nikad u zivotu reci nemam sanse.
Malmi_Suomi
Moj Amele moj ljaljane ( i ako se znamo , pa mogu napisati ovako) i tako nekako kao da te Neretva izbacila ( ŠALA naravno) hajde pokušaj da nas obraduješ i svim srcem navijam za tebe . p.s. mene si već obradovao i sa ulaskom u finale. Sretno BH BRATE tvoj ... Kiki ⚜
crni1000
Idemo Amele!!!
B.C.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.