Amela Tuku čeka spektakularan doček u Zenici
(Foto: EPA)

Proslava srebrene medalje sa SP

Amela Tuku čeka spektakularan doček u Zenici

M. Šljivak

Amel Tuka osvojio je srebrenu medalju na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Najbolji bh. atletičar je još jednom potvrdio zašto je jedan od najboljih na svijetu i sjajnom izdvedbom u trci na 800 metara je stigaod o medalje.

Tuka se sa Svjetskog prvenstva vraća u petak. Nakon što sleti na sarajevski aerodrom, gdje će održati press konferenciju, Amel Tuka će se zaputiti ka Zenici.

A tamo ga čeka nezaboravan doček. Već se vrše pripreme za njegov dolazak, a očekuje se da sve bude zaista spektakularno.

Podsjetimo, Tuka je i prije četiri godine donio medalju u BiH. Tada je osvojio bronzu na SP u Pekingu i tada je imao fenomelanan doček.

Ako je neko zaslužio, on je...

Top Komentari

Samoiskreno
GORIT CE ZENICA
3 1
ratip irats
I treba ga dočekati kao Kralja!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi