Bolt se pohvalio: Dolazi kralj ili kraljica

Jamajčanin očekuje dijete

Bolt se pohvalio: Dolazi kralj ili kraljica

A. Čaušević

Najbrži čovjek na svijetu Usain Bolt će uskoro postati otac. Jamajčanin se tom informacijom pohvalio na društvenim mrežama.

Bolt se pohvalio da on i njegova partnerica Kasi Bennett očekuju dijete sa zanimljivim opisom te uz objavu fotografije svoje partnerice.

"Dolazi kralj ili kraljica", napisao je legendarni sprinter koji nosi epitet najbržeg čovjeka na svijetu.

Bolt i Bennet su zajedno od 2014. godine, a Kasi je četiri godine mlađa od 33-godišnjeg nekada izuzetno uspješnog sprintera.

Bol je vlasnik svjetkosg rekorda na 100 (9.58) i 200 (19.19) metara. Tokom karijerje je osvojio čak osma zlatnih olimpijskih medalja. Toj kolekciji je dodao i 11 sa svjetskih prvenstava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi