Komentator se izvinjavao Amelu Tuki nakon spektakularne završnice i pobjede u Stockholmu

Nije vjerovao da će pobijediti

Komentator se izvinjavao Amelu Tuki nakon spektakularne završnice i pobjede u Stockholmu

E. Čaušević

Naš najbolji atletičar Amel Tuka večeras je slavio na utrci 800 metara koja je u okviru Dijamantske lige održana u Stockholmu.

Amel Tuka je nevjerovatnom završnicom u posljednjih 100 metara uspio da dođe do pobjede iako je većinu utrke proveo skoro na posljednjem mjestu.

Bh. atletičar je odličnom završnicom slavio u vremenu 1:46.68, a iza sebe je ostavio Ryana Sancheza koji je vodio skoro cijelu utrku.

U pobjedu Tuke rijetko ko da je vjerovao nakon što je bio na kraju kolone, a čak je komentator rekao da nema ništa od pobjede. No, Tuka ga je šokirao fantastičnom završnicom i čak se izvinjavao Amelu jer ga je prerano otpisao.

Top Komentari

Emir
Mas'Allah potpomognut od Svevisnjeg tokom svetog mjeseca ramazana dakle uz post, ibadet, Kur'an i trening dakle 100% disciplina i Allah s.w.t.a. pomogne svof roba. Gledaj miline kako sedzdu cini dkle pokornost samo Stvoritelju. Treba samo bratu sugerisati da oblaci halal nosnju tj. neka pokrije koljena. Ukoliko mu zabrane neka angazuje zidovkinju advokada koja je lezbejka dakle lgbt krema i neka digne milione.
12 4
dragonBH
Daj ga umjesro Kolasinca ove dvije da odradi :)
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi