Mesud Pezer pobjednik na mitingu u Crnoj Gori

Novi uspjeh bh. atletičara

Mesud Pezer pobjednik na mitingu u Crnoj Gori

Na sportskom centru „Toplica“, danas je održan 24. Međunarodni atletski miting „Bar 2018“.

Učešće je uzeo i balkanski rekorder u bacanju kugle Mesud Pezer, koji je na kraju osvojio prvo mjesto bacivši hitac dužine 20.33 m.

Naš šampion je proglašen najboljim takmičarem Međunarodnog atletskog mitinga „Bar 2018“ za šta mu je uručen i poseban trofej.

„Raduje me evidentan napredak forme pred velika takmičenja koja me očekuju ovoga ljeta, što je vidljivo po nastupima iz turnira u turnir. Posebno mi imponuje ovaj današnji trofej za najboljeg sportistu atletskog mitinga što mi daje dodatni vjetar u leđa za naredni dio trenažnog procesa", kazao je Pezer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi