Pezer prvi na atletskom mitingu u Bottropu

Sjajan nastup bh. bacača kugle

Pezer prvi na atletskom mitingu u Bottropu

Najbolji bh. bacač kugle Mesud Pezer danas je osvojio prvo mjesto na međunarodnom atletskom mitingu u njemačkom Bottropu.

Pezer je slavio u izuzetno jakoj konkurenciji, najboljim hicem od 21.16 metara.

Sjajni bh. atletičar je tako iza sebe ostavio Portugalca Arnaulda koji je završio na drugom mjestu, te bivšeg svjetskog prvaka Davida Storla. Nijemac je završio na trećem mjestu.

"Zadovoljan sam današnjim nastupom, najpozitivnije je to što mi je forma u laganom, ali konstantnom usponu, a ne može ni da mi ne prija činjenica da sam danas bio bolji od bivšeg Svjetskog prvaka, atletske veličine Davida Storla", rekao je nakon svoje odlične predstave Pezer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi