Pezer se intenzivno priprema za nastupe na četiri turnira

Jedan od najboljih bh. atletičara

Pezer se intenzivno priprema za nastupe na četiri turnira

Bh. atletičara Mesuda Pezera ovog ljeta očekuju velika takmičenja.

Pezer će, naime, nastupiti na Evropskom šampionatu klubova u Birminghamu, te na mitinzima u Rigi, Tartu i Zenici, a za predstojeća takmičenja se zadnjih dana intenzivno priprema.

"Intenzivno treniram i brusim formu za velika takmičenja koja slijede ovoga ljeta. Naredna četiri turnira će pokazati pravo stanje moje forme pred Mediteranske igre i Evropsko prvenstvo. Na nastupima na ovim turnirima daću svoj maksimum i očekujem dobre rezultate", izjavio je Pezer.

Zeničanin će na Evropskom šampionatu klubova u Birminghamu nastupati za turski klub "Enka" i to u dvije discipline - 26. maja u bacanju diska i dan kasnije u bacanju kugle.

Nastup u Rigi (Latvija) ga očekuje 29. maja, 3. juna će nastupiti u Tartu (Estonija), dok ga 6. juna očekuje nastup pred domaćom publikom, odnosno u Zenici na Međunarodnom atletskom mitingu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti