9

Komentari (9)

Svojprisebi
Е да је сваки Бошњо ко ти Амеле где би нам био крај. Респект Бро!!!!
Dobojlija
Dokle god budemo gledali ko je koje vjere,nacionalnosti I boje koze ili kako izgleda nama nema spasa ,nece nam biti bolje
antisdp
Kakav ti je ovo idiotski komentar?!O cemu ti ba?!Da je isao u crkvu, bilo bi ok ali gdje da ide ud zamiju!?Koji NIZAK,ODVRATAN, ANTILJUDSKI komentar!
zaboti janos
Jako bitan podatak za dzematlije
antisdp
tebe treba banirati ISTE SEKUNDE odavde!Koji primitivac sa primitivnim komentarom!Tebio NIJE MEJSTO na sportskim forumima vec na onim kojima je fasizam UZOR...fuj!
Mirsad
Ovo je narušavanje privatnosti i kršenje ljudskih prava (u koja spadaju i religijska), vjera je lična stvar svakog pojedinca i svi oni kojima smeta činjenica da je Amelu na prvom mjestu njegova vjera, neka prvo pogledaju ogromnu masu fudbalera koji se prilikom ulaska na teren i izlaska sa terena krste, dodiruju zemlju, ljube prste i ko zna šta sve ne rade - pa to nikome ne smeta. E ali kad je u pitanju neko ko je musliman - svima to zapinje za oko. Pustite čovjeka na miru, njegova vjera su njegov odabir i on, kao i svako drugi, ima puno pravo na to.
Payton
Tako je svaka cast
realno_govoreci
Upravo tako.U jedno si dao i odgovor kako svijet gleda muslimane pod lupom
MirzaBarucic
To je to brate :) Za razliku od onog "I'm not a muslim" tenisera, slogirane face. Na tebi se Amele, brate moj, vidi samopouzdanje, smirenost, poniznost. Bez ikakvih ispada. Elhamdulillahi kad te imamo :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.