A, tek ga je kupio: Bivša zvijezda Formule 1 uništila automobil koji vrijedi 1.5 miliona eura

Izazvao nesreću u Monacu

A, tek ga je kupio: Bivša zvijezda Formule 1 uništila automobil koji vrijedi 1.5 miliona eura

E. Čaušević

U centru pažnje javnosti ovih dana našao se nekadašnji vozač Formule 1 Adrian Sutil.

Sutil je doživio saobraćajnu nesreću u Monacu i u potpunosti je uništio svoj automobil koji košta pravo bogatstvo. Zbog neprilagođene brzine Sutil je izgubio kontrolu, te se zabio u banderu koja je bila pored puta.

Također udario je i automobil koji je dolazio iz suprotnog pravca, ali na svu sreću niko nije bio povrijeđen ozbiljnije u ovoj nesreći.

Šteta na automobilu je ogromna, te je jasno da od njega nema ništa. To će Sutila žestoko koštati jer je ovaj automobil platio nevjerovatnih 1.5 miliona eura.

Reports suggest Adrian Sutil was involved in the accident

Radi se o automobilu McLaren Senna LM koji spada u jedan od veoma rijetkih automobila koji se mogu kupiti. Napravljena su svega 24, a Sutil je bio jedan od šest ljudi koji je početkom godine kupio ovu zvijer.

No, McLaren mu nije dugo potrajao i samo pola godine kasnije ga je u potpunosti uništio.

Top Komentari

Benjamingst
Osiguranje ce njemu platiti za Auto.... Ja sam udario srnu na putu pa mi Insurance platilo koliko je auto osiguran.... I oni uzmu izlupan.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije