Barrichelo: Pokušao sam posjetiti Schumachera, ali dobio sam bizaran odgovor od njegove porodice

Želio vidjeti starog prijatelja

Barrichelo: Pokušao sam posjetiti Schumachera, ali dobio sam bizaran odgovor od njegove porodice

E. Čaušević

Legendarni vozač Formule 1, Rubens Barrichello, obradovao je sportsku javnost potvrdom da je pobijedio tumor i da se danas osjeća odlično.

Barrichello je svojevremeno bio u Ferrariju tandem sa najboljim vozačem Formule 1 svih vremena Michaelom Schumacherom. Poznato je da je Schumacher više od četiri godine u komi nakon nesreće na skijanju u Francuskoj, a danas niko ne zna u kakvom je stanju.

Njegov nekadašnji kolega iz Ferrarija otkrio je da je pokušao u nekoliko navrata posjetiti Schumachera, ali da mu to njegova porodica jednostavno nije dopustila. Barrichello je izrazio zabrinutost što gotovo niko ne zna u kakvom stanju se nalazi njegov dugogodišnji prijatelj.

"U više navrata sam pokušao da posjetim Michaela i dođem do njega, ali nisam uspio. Razgovarao sam s njegovom porodicom i tražio dozvolu da ga posjetim, ali mi nisu izašli u susret. Rekli su mi da to neće donijeti ništa dobro njemu, ali ni meni. Uopšte ne znam u kakvom stanju je Michael danas", rekao je Barrichello.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi