Bivši šef Ferrarija o stanju Michaela Schumachera: Ne možemo komunicirati kao prije...

Otkrio određene detalje

Bivši šef Ferrarija o stanju Michaela Schumachera: Ne možemo komunicirati kao prije...

M. Šljivak

Zdravstveno stanje Michaela Schumachera velika je nepoznanica.

Legendarni vozač Formule 1 doživio je tešku nesreću na skijanju u Francuskoj 2013. godine, a o njegovom zdravstvenom stanju informacija gotovo da nema.

Rijetko ko ima pravo da vidi Schumija, a među posebnim je njegov veliki prijatelj i nekadašnji šef Ferrarija Jean Todt.

On je često u posjeti Michaelu i otkrio je određene informacije o zdravstvenom stanju autmobilističke legende.

"Naravno da naše prijateljstvo ne može da bude isto kao nekada. Ne možemo više da komuniciramo kao prije", riječi su Todta, koji zatim dodaje:

"O Michaelu se brinu jako dobro. Živi s porodicom u kući između Ženeve i Lozane i nastavlja da se bori, kao i njegova porodica. Mislim da mu moje posjete pomažu zbog pozitivnih misli", rekao je nekadašnji šef Ferrarija.

Nažalost, sudeći po Todtovim riječima stanje sedmostrukog prvaka svijeta nije baš najbolje, ali svi se nadamo da će Michael ubrzo biti sasvim zdrav i da će se pojaviti u javnosti.

Promo

Top Komentari

Balans
Aha, drze ga u zivotu na aparatima ko biljku radi love. Zaboravi Pipune!! Sumi je odavno mrtav.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi