Crvena zastava na stazi u Barceloni, Hamiltonu nije jasno šta se dešava

Mercedes se samo ugasio

Crvena zastava na stazi u Barceloni, Hamiltonu nije jasno šta se dešava

E. Čaušević

Već desetak dana u Barceloni traju testiranja ekipa Formule 1 pred početak nove sezone.

Formula 1 vraća se za nekoliko sedmica tradicionalnom utrkom za Veliku nagradu Australije. Već desetak dana ekipe se nalaze u Barceloni gdje na stazi Catalunya testiraju nove bolide.

Mercedes je u prvoj sedmici oduševio svojom brzinom, ali prethodnih dana im baš ne ide najbolje. U boksu se upalio danas alarm nakon što je Hamilton imao problema s bolidom.

Naime, tokom treninga Hamiltonu se bolid samo ugasio, te mu nije bilo jasno zašto se to desilo. Iz Mercedesa su potvrdili da imaju nekih problema, te da ekipa u garaži pokušava saznati o čemu se radi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi