Ecclestone upozorava vodstvo Formule 1

Govorio o mogućem odlasku Ferrarija

Ecclestone upozorava vodstvo Formule 1

Eldar Ganibegović
Teme:

Nedavno je izašao novi plan za motore koji bi trebao stupiti na snagu 2021. godine, a nedugo zatim predsjednik Ferrarija Sergio Marchionne iskazao je nezadovoljstvo, te rekao kako postoji mogućnost da se italijanska momčad povuče iz Formule 1.

Povodom toga se oglasio i Bernie Ecclestone koji smatra da vlasnici F1, Liberty Media, trebaju ovu situaciju gledati veoma ozbiljno.

Do promjene pravilnika bi navodno trebalo doći, jer će se u četvrtak sastati šefovi momčadi i vodstvo F1, te će raspravljati o mogućim promjenama. 

"Ako vodstvo Ferrarija shvati da nema smisla ostati s tim pravilima, oni će otići", rekao je Ecclestone, pa zatim dodao:

"Oni ne žele da im se limitira potrošnja, žele trošiti onoliko koliko mogu, a upravo sam to i ja govorio. Tko sebi ne može priuštiti neka otiđe."

"To bi mogao biti problem jedino ako će ostati samo tri ili četiri momčadi, ali u ovakvom slučaju problema ne bi trebalo biti. Momčadi koje kažu da si to ne mogu priuštiti neka ne ulaza u sport."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti