8

Komentari (8)

koraj
Svako ko je gledao utrku je vidio da je Alonso najmanje kriv za nesrecu hamiltona. I odlicno je prokomentarisao hamiltonovu voznju: " ovaj tip zna voziti samo ako je prvi". Alonso je klasa koja ne prolazi!!!!
HamzaVojvoda
Bas tako. Prestigo Alonsa i zatvorio mu put pa gdje ce covjek ici? Alonso je car
Realno01
Nikad Alonso nece oprostiti Hamiltonu prvu titulu ;)
DamirS
Alonsa cijenim kao jednog od najboljih vozača svih vremena ali je svojim komentarom pokazao koliki je papak od čovjeka i da nikad nije zabotavio to što ga je Hamilton kao novajlija pobijedio u istom bolidu. OK, Hamilton je krivac za sudar, ali svaku utrku se dese 2-3 slične situacije. Sada se desilo da je Hamilton kriv, pa može i on pogriješiti. Koliko je utrka sebi i drugima pokvario Verstappen... A da se vratim na Alonsovu izjavu: Hamilton sa lošim bolidom 4 uzastopne utrke završava na postolju, zadnje dvije na 2. mjestu, pogotovo u Mađarskoj gdje je teško preticati on sa 7. ide na 2. mjesto i onda papak Alonso izjavi ovako nešto.
Realno01
Ko prati Formulu 1 zna da je ovo postao “ ponovni” cirkus ovog puta u reziji Red Bulla. Toliko imaju dominantan bolid da je postalo samo pitanje sa koliko sekundi razlike ce odmaci konkurenciji.Kao sto je bilo godinama sa Mercedesom i Hamiltonom tako je sada sa Verstapenom i Red Bullom.Vozacke sposobnosti su u drugom planh
HamzaVojvoda
Bas nerealan koment. Ferari ima najjaci bolid a to sto ima slabije vozace Verstappen pravo koristi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.