Formula joj prolazi ispred kuće, ali njoj je bitniji mobitel

Nije baš neki fan F1

Formula joj prolazi ispred kuće, ali njoj je bitniji mobitel

E. Čaušević

Utrka za veliku nagradu Monaca tradicionalno je jedna od najuzbudljivijih i utrka koja ljubiteljima Formule 1 donese sve ono zbog čega vole ovaj sport.

Treninzi u Monacu počeli su prije nekoliko dana, a jutros je na programu bio treći posljednji trening. Ljubitelji najbržeg cirkusa na svijetu imaju priliku vidjeti sve i svašta na ulicama Monaca, no ima i onih kojima to nije uopšte bitno.

Naime, pojavile su se zanimljive fotografije djevojke kojoj uopšte nije bitno što joj bolidi prolaze tačno ispod kuće. Ona se fokusirala na sunčanje i svoj mobilni telefon, a tek u nekoliko navrata je onako "provirila" da vidi šta se to dešava ispred.

Sigurno da bi svaki iskreni fan Formule 1 dao sve samo da ima šansu da prati utrku za Veliku nagradu Monaca. Kvalifikacije se na programu danas od 15 sati, a utrka sutra od 15:10 sati.

Top Komentari

Keno
Bolje je ovom sto je pravio slike, ima da gleda formule i ovoj u dupe
7 0
Medo-Brundo
A menije je bitnija ona
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi