Hamilton: Aktivno ću trenirati tokom pauze, nisam ja za plaže

Britanac odlučniji nego ikad

Hamilton: Aktivno ću trenirati tokom pauze, nisam ja za plaže

Čini se da je britanski vozač Lewis Hamilton motivisaniji nego ikada da osvoji titulu svjetskog prvaka u Formuli 1. 

Hamilton je trenutni lider u šampionatu vozača, a nakon današnje pobjede u Mađarskoj ima 24 boda prednosti u odnosu na Vettela.

On poručuje da tokom ljetne pauze neće provoditi mnogo vremena na plaži, već će aktivno trenirati.

"Kakav divan dan, kakav divan bolid. Moj tim je odradio sjajajn posao. Ferrari je od starta kontrolisao stvari, ali smo im uzvratili udarac. Mnogo sam se znojio, bilo je veoma vruće i teško sa fizičke strane, ali sam sve izdržao", rekao je Hamilton i dodao:

"Tokom ljetne pauze neću mnogo vremena provoditi na plaži. Nisam baš osoba koja voli da leži na plaži. Aktivno ću trenirati i spremati se za drugi dio sezone. Ponosan sam na svoj tim, nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu kada se vratimo".

Podsjetimo, naredna trka u šampionatu se vozi 26. augusta u Belgiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi