Hamilton još jednom dokazao da je veliki šampion

Krivo mu što neće voziti za vikend

Hamilton još jednom dokazao da je veliki šampion

E. Čaušević

Mercedes je jutros potvrdio da je Lewis Hamilton pozitivan na koronavirus.

Hamilton je slavio u nedjelju na utrci za Veliku nagradu Bahreina, na istoj stazi očekuje nas nova utrka već ovog vikenda.

No, na veliku žalost Hamilton će propustiti ovu utrku i priliku da nastavi nevjerovatnu seriju pobjeda.

Iako je već osigurao sedmi titulu prvaka svijeta Hamiltonu je teško palo što neće moći izaći na stazu ovog vikenda što pokazuje da je on zaista veliki šampion.

"Razočaran sam što se neću takmičiti ovog vikenda. Od početka sezone tim i ja smo se itekako pazili i pridržavali svih mogućih mjera. Prethodnih dana sam imao tri negativna testa, ali jučer sam se probudio s blagim simptomima i tražio da me testiraju ponovo", priča Hamilton i nastavlja.

"Nažalost taj test je pokazao da sam pozitivan i već sam u izolaciji. Krivo mi je što se ne mogu takmičiti, ali prije svega je prioritet da se prate protokol i to svima savjetujem. Osjećam se dobro i daću sve od sebe da ostanem u što boljoj formi. Hvala svima na porukama podrške".

Top Komentari

WOLF20
Sampione lagano, brz oporavak. Neka jos neko osvoji nesto ove godine :)
3 2
Bajernovac
hamilton je kita jedna obicna ,,ima samo auto mocno nista vise formula je nezanimljiva ,,nema tu vise gusta za gledanje SCUMAHER je Bog bio na stazi i ostaje svetac tog sporta,,,,,
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi