Hamilton o VN Francuske: Zašto na stazi Paula Ricarda?
EPA

Britanskom vozaču se više sviđa Magny Cours

Hamilton o VN Francuske: Zašto na stazi Paula Ricarda?

E. Ganibegović

Utrka za Veliku nagradu Francuske vraća se u kalendar prvi puta nakon 10 godina, a održat će se 24. juna, međutim vozač Mercedesa Lewis Hamilton nije pristalica staze Paula Ricarda gdje će se utrak održavati 2018. godine.

U intervjuu za Canal+, britanski vozač je izrazio svoje mišljenje o stazi u Le Castelletu.

"Iskreno, ne sviđa mi se. Više mi sviđalo dok smo imali utrku na Magny Coursu. Ovo je lijepo mjesto, ali staza jednostavno nije kao Cours", rekao je Hamilton.

"Mislim kako je najvažnija stvar da uopće imamo Veliku nagradu u Fancuskoj jer je to važan dio Europe i važan dio europskog dijela natjecanja."

"Francuska ima veliki broj lijepih staza. Le Mans, na primjer. Iz nekog razloga utrka nije na naljepšoj stazi. Ne ide mi to u glavu. Ja sam vozač i iskren sam. Neću šutiti o ovome. No, možda ćemo imati i najbolju utrku cijele sezone tamo", dodao je vozač Mercedesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi