Hamilton: U 2020. godini ću biti prava mašina

Izuzetno motivisan pred novu sezonu

Hamilton: U 2020. godini ću biti prava mašina

E. Čaušević

Za dva mjeseca počinje nova sezona Formule 1, a već za dvije sedmice timovi će početi s predstavljanjem novih bolida.

Prošle sezone ponovo su dominirali Mercedes i Lewis Hamilton koji će također i ove godine biti prvi kandidati za tron. Hamilton će biti posebno motivisan jer će imati šansu da s trona skine legendarnog Michalea Schumachera.

Iako je već nekoliko godina na tronu Formule 1 jasno je da je Hamilton još uvijek "gladan" rezultata. Britanac je poručio da će u 2020. godini biti bolji nego ikad.

"Mercedes je moj dom i imam dosta predivnih trenutaka. Ovdje imam mir i mogu se fokusirati da gradim svoje tijelo i um kako bih se vratio svake godine što bolji. Ove godine ću biti mašina i na višem nivou nego ikada prije", rekao je Hamilton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi